Michal David je k nepoznání, zhubnul 20 kilo. Přiznal i plastickou operaci

Správná motivace, disciplína a měsíce dřiny a odříkání. O tom ví své zpěvák Michal David. "Věk je jenom číslo na váze a cítím se pořád dobře i ve svých 64, akorát jsem prostě měl tu nadváhu," řekl.

"Když jsem začal točit v Londýně nové album s kapelou Robbieho Williamse a potkal jsem tam Jamese Blunta, Robbieho a Adele, takové lidi, tak jsem říkal ježišmarja, oni vypadají tak dobře, podívej se na sebe," popsal. A tak Michal oslovil svého synovce Roberta Kludského, který je jeho řidičem, technikem, bodyguardem a teď i osobním trenérem.

"Michal je super. Dochází pravidelně na tréninky, spíš než aby on přišel pozdě, tak já chodím pozdě. Vždycky je připravený na páse, zahřátý, sám se protáhne a pak začínáme trénink," popsal Kludský. Zpěvák prý navíc neodmlouvá a sám se tlačí k větší zátěži.

[chooze:article;value:578190]

​Že by to ale byla jeho oblíbená aktivita, to se říct nedá. "Nesnáším vůbec přijít do fitka, jakékoliv cviky a být tady a strávit tady tu hodinou a půl. I když se teda potom cítím dobře, když odcházím, ale ten příchod je hrozný," odpověděl na otázku, který cvik nemá rád nejvíc.

Michal David shodil dohromady už 20 kilo. Ale jak už asi tušíte, musel se vzdát víc věcí než jen volného času. "Samozřejmě strava, to byla věc, kterou jsem také musel nějak zkorigovat. Takže jsem vyrušil všechny lepky, všechny sacharidy, vyrušil jsem tvrdý alkohol, pivo a víceméně jsem na zelenině a na masu," řekl.

"Cítím se skvěle. Já to miluju, já vůbec nemusím sladký věci, to jsem nikdy neměl rád. Jediné co mi trošku chybí, jsou třeba špagety, které mám rád," pochvaloval si ale.

Jenže trenér, jako každý správný instruktor, tuší, že by to šlo ještě malinko lépe. "On říká, že piju moc vína, že mám ubrat. Tak říkám, no, tak dobře, já uberu víno, to je jediný, co mi zůstalo ještě," přiblížil zpěvák. Další jeho neřestí jsou údajně ještě doutníky.

[chooze:article;value:574623]

​A co nějaké ty chirurgické úpravy? "Jediné co jsem si udělal, kosmetickou úpravu, tak jsem si nechal upravit víčka. To si myslím, že je úplně normální, to chlapi dělají skoro všichni. A pak jsem si udělal liposukci podbradku, ale to už tak před 12 lety," řekl.

Kromě nového alba, se fanoušci nadcházející rok dočkají i velkolepého koncertu, a to 13. června v O2 areně. "Můžu prozradit, že jsem si najal light designéry od Erose Ramazzottiho, kteří mi dělají absolutně špičkovou světelnou show. Budu mít kruhové pódium uprostřed arény," popsal.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.