Princezna Charlotte odhalila, čím chce být, až vyroste. Naváže na své předky

[chooze:gallery;value:34676]

Charlotte, jediná dcera britského korunního prince Williama a jeho ženy Kate, už ví, jakému povolání by se chtěla věnovat, až vyroste. S odkazem na palácové zdroje o tom píše web Express.

Devítiletá princezna údajně touží po práci zdravotní sestry. K jejímu rozhodnutí mělo dojít poté, co princ Wiliam vysvětloval svým dětem důležitost britského zdravotního systému. "Jasně, zatím je to jen malá holka, ale i tak se Will a Kate dmuli pýchou," tvrdí zdroj z blízkosti rodiny.

Sám Wiliam má k záchranným složkám blízko. Dlouho totiž působil jako pilot záchranářského vrtulníku. Se zraněnými a nemocnými tak byl v kontaktu pravidelně. S převozem zraněných měla zkušenost také jeho babička Alžběta II., která za druhé světové války působila jako řidička a mechanička sanitních vozů.

[chooze:article;value:578296]

Své vysněné budoucí zaměstnání má vybrané také nejstarší Williamův syn, 11letý princ George. Ten pravděpodobně nebude působit v ozbrojených silách, jak je v britské královské rodině zvykem, ale bude si před svým předpokládaným nástupem na trůn hledat civilní povolání.

Podle webu Mail Online si přeje být kuchařem. Konkrétně jej měla nadchnout práce v pizzerii. "To je to, co chci dělat, až vyrostu," prohlásil údajně, když viděl, jak se zachází s pecí na tuto italskou pochoutku.

Unikly tajné plány na pohřeb krále Karla. Mohou rozbít celou rodinu (10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.