Agáta Hanychová se bojí o život: Raději sepsala závěť

[chooze:gallery;value:33613]

​Jako matka tří dětí přemýšlí Agáta Hanychová o budoucnosti poněkud střízlivě. Přiznala ovšem, že životní pojistku pro sebe a své děti nezřídila. Místo ní si rovnou nechala sepsat závěť. "Pojistku nemám, ale mám závěť. To je dost velké pojištění," svěřila se v podcastu s Ornellou Koktovou.

Ta se jí záhy zeptala, proti komu je taková pojistka namířená. "No, proti tatínkům. Já mám závěť, že všechno zdědí moje děti," reagovala Hanychová. Naznačila tak, že nechce, aby si její bývalí partneři po její smrti nárokovali jakýkoliv majetek. O strachu, že zemře, přitom mluví už déle.

[chooze:article;value:578859]

"Já mám opravdu regulérně strach o svůj život," svěřila se poté, co se Soukup s Dopitou poprali před jejím domem. "Všechno je v šetření policie. Tenhle celý útok byl primárně na moji osobu a myslím si, že kdyby tam nebyl můj manžel, tak tady možná už ani nesedím," vysvětlila před časem.

Podle Soukupa bylo ale vše jinak. Rvačku měl vyprovokovat právě Dopita a o Hanychovou v ní vůbec nešlo. "U začátku toho konfliktu vůbec nebyla, protože jsem předal v pořádku svoji dceru, kterou odnesla domů. Chtěl jsem okamžitě odjet jako ve stovkách jiných případů," řekl tehdy pro TN.cz.

[chooze:article;value:577499]

"Přítomnost několikrát odsouzeného recidivisty, přičemž poslední trest vypršel v dubnu za výrobu a distribuci drog, a jeho vliv na výchovu mé dcery je nepřijatelný. Navíc ten člověk zaútočil na mě," trval si Soukup na svém. Okolnosti rvačky, která se odehrála koncem září, řeší aktuálně policie. 

Hanychové došla trpělivost. Na Soukupa podala žalobu (10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.