Moderní bydlení

Absolutní fiasko Veroniky Žilkové. Její nové představení všichni rozcupovali

[chooze:gallery;value:31221]

​"Nerada píšu takové věci, ale něco tak debilního jsem snad v divadle ještě nezažila. Nevydržela jsem ani do pauzy a nebyla jsem sama. Mnoho lidí spalo, jiní byli otrávení, zhruba polovina odešla jako my s kamarádkou," kroutí hlavou na facebooku Lenka.

A podobných reakcí na nové představení Veroniky Žilkové Já, diktátor je nespočet. "Nechápu, jak si můžou autor a ostatní myslet, že to snad kohokoli pobaví, a nechápu režiséra, že se do toho vůbec pustil," dodala zklamaná divačka.

[chooze:article;value:499725]

Představení uvedlo Divadlo Broadway poprvé ve středu. Žilková se nemohla dočkat, jak se před dvěma týdny svěřila ve Snídani, jenže po přečtení kritiky jí zřejmě zůstala jen pachuť v ústech. Od profesionálního filmového recenzenta si kousek vysloužil dokonce pouhých 10 procent.

"V jedné zemi vládne diktátor, který trpí syndromem vyhoření. Co dělat s diktátorem, kterého už netěší jeho práce? Pomůže mu terapie? Změní zaměstnání? A jak se diktátor chová doma? Nosí papuče? Poslouchá svoji manželku? A co na to kolegové ze sdružení nezávislých diktátorů?" láká Divadlo Broadway na hru, ve které kromě Žilkové v hlavních rolích vystupují ještě Lukáš Pavlásek a Tomáš Matonoha.

[chooze:article;value:495037]

"Větší blbost jsme neviděli. Po 20 minutách začali diváci odcházet. Ještě že jsem byla pouze na generálce za 300 korun. Lituji lidí, kteří koupí za plnou cenu, ještě třeba jedou 150 kilometrů sem a potom zpět domů a vydrží pouze do přestávky tak jako my. Za toto dát 700 korun, tak jsem naštvaná půl roku. Škoda peněz za vstupenky," zhrozila se Ivana.

"Nikdy jsem nic tak debilního neviděla. Lidi odcházeli během představení a po přestávce většina odešla," potvrdila špatnou zkušenost Hanka.

Veroniky Žilkové jsme se zeptali, co na nenadšené ohlasy říká. Zatím neodpověděla.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.