Adam Mišík bydlí se sexy osmnáctkou: Dřív jsem žil divoce, s ní budu navždy

Mladý umělec dlouho žil ve stínu otce Vladimíra Mišíka a lidem musel dokazovat, že má v showbyznysu své místo. "Vždycky jsou na vás kladena větší očekávání. Když člověk není pracovitý a kdyby s ním lidé nechtěli dělat, tak to nic nezmění. Kdybych to dělal špatně, tak bych to už asi dělat nemohl," myslí si Adam Mišík.

Dodnes se na denní bázi potýká s urážkami a nepříjemnými zprávami. "Já si to někdy čtu a bavím se tím, co lidi píšou za věci a co dokážou vyblít za hnusy. Mně se nestalo, že by mi to někdo řekl z očí do očí. Ale člověk se s tím musí naučit žít. Jakmile jste mladý a sebevědomý člověk, tak je spousta lidí, kteří vám to chtějí sebrat a ukázat vám, že na to nemáte," dodal Mišík.

[chooze:article;value:492687]

​Fanouškovskou základnu má i tak velkou, jenže jeho fanynky musí zamáčknout slzu. Dívčí idol je totiž zamilovaný do Natálie Jiráskové, 18leté dcery Ivy Kubelkové. Dokonce už spolu i bydlí. "Funguje to. Je to intenzivní, ale pozitiva převažují. Jsem rád za to zázemí, že jsme na sebe hodní. Je to oáza klidu ve světě stresu," nemůže si to herec vynachválit. 

Natálka je stále ještě na střední, ale Mišík ten sedmiletý rozdíl na společném soužití nijak zásadně nevnímá. "My chlapi jsme obecně pozadu v dospívání oproti ženám. Myslím, že ona je vlastně mentálně mnohem dál než já. Žijeme spolu rodinný život, dřív jsem žil jako muzikant divoce a teď je pro mě řád na prvním místě. Řád a klid," překvapil zpěvák.

[chooze:article;value:465380]

​Oba pocházejí z tradičních rodin, kdy jejich rodiče tvoří stabilní páry a manželství trvá dlouhé dekády. Pokud to půjde, chtějí jít v jejich stopách. "Žiju přítomností, úplně neplánuju, ale myslím, že pokud to bude takhle pokračovat, tak spolu budeme dlouho. Navždycky, samozřejmě," uzavřel.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.