Adélu (16) naposledy viděli před Vánoci. Kamarád ji namočil do drog, tvrdí matka

Dívka v létě pracovala v jedné z turnovských restaurací, kam dojížděla z domova v Příšovicích v Libereckém kraji. Její matka pro TN.cz upřesnila, že Adélu údajně někdo viděl poblíž stejného podniku také v prosinci krátce před vánočními svátky. Podle ní dcera v budově, kde restaurace je, možná i bydlí.

"Viděli ji tam prý přicházet v kapuci zadním vchodem," řekla matka pohřešované dívky. Má podezření, že v podniku se Adéla schází se svým 37letým přítelem, který jí údajně kupoval alkohol a nabízel marihuanu. Restauratér to ale odmítl a TN.cz řekl, že na něj a jeho restauraci naopak žena útočí mimo jiné kvůli tomu, že je cizinec.

[chooze:article;value:482446]

Šestnáctiletá Adéla Mlejnková měří 158 až 160 centimetrů, má štíhlou postavu, modré oči a obarvené vlasy. Podle policie vypadá zdánlivě na 17 až 18 let. Matka TN.cz sdělila, že policie nyní čeká s dalším postupem na rozsudek o ústavní péči, který obdrží nejpozději v pondělí. O tom se mělo rozhodnout kvůli útěku dívky z domova. Adéla byla na podzim také v Středisku výchovné péče Liberec, odkud ji pustili na víkend za rodiči. Z domova však 16. října utekla.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.