Aerosmith vyrazí na poslední turné

[chooze:gallery;value:31447]

​Čtyřnásobní držitelé Grammy uvedli, že na turné s nimi nebude hrát bubeník Joey Kramer. "Ačkoli Joey Kramer zůstává milovaným zakládajícím členem Aerosmith, bohužel se rozhodl vynechat aktuálně naplánované turné, aby se mohl plně věnovat své rodině a zdraví," cituje CNN prohlášení kapely. "Joeyho nezaměnitelná a legendární přítomnost za bicí soupravou nám bude velmi chybět."

V roce 2020 Kramer zažaloval kapelu za porušení smlouvy s tím, že mu brání ve vystupování kvůli drobnému zranění, které utrpěl na jaře předchozího roku. Poté, co plánovali hrát bez něj na předávání cen MusiCares Person of the Year 2020 a Grammy Awards, se domáhal soudního zákazu a spor prohrál.

[chooze:article;value:380590]

Poslední turné, kterým skupina hodlá oslavit více než 50leté působení na světové hudební scéně, odstartuje 2. září ve Filadelfii a bude mít zastávky po celých Spojených státech a Kanadě, včetně Kia Forum v Los Angeles, newyorské Madison Square Garden, Moody Center v Austinu, Climate Pledge Arena v Seattlu, United Center v Chicagu, Scotiabank Arena v Torontu a skončí 26. ledna v Montrealu v Bell Centre.

https://twitter.com/CNN/status/1653085660461383699?cxt=HHwWpoC-8cqp-PAtAAAA

Vrcholem by podle kapely mělo být silvestrovské vystoupení v rodném Bostonu, kde se uskuteční speciální show. Vstupenky budou k dispozici v pátek v 10 hodin místního času na webu ticketmaster.com.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.