Affašová sdílela video ze svatby s Donutilem: Dýchá z něj naše láska, říká

Někteří lidé vnímají svatbu jako intimní chvíli, kterou si přejí sdílet jen se svými nejbližšími. Herečka Sára Affašová se ale rozhodla, že se o štěstí z jejich velkého dne s Martinem Donutilem podělí.

Na sociálních sítích sdílela romantický záznam z celé svatby. "Děkujeme za tuhle nádhernou vzpomínku, dýchá z toho to Naše. A děkujeme všem, co byli toho nejkrásnějšího dne součástí, milujeme vás. A v neposlední řadě zůstane už navždycky v našich srdcích to naše místo," napsala Affašová.

[chooze:article;value:515242]

Na videu nechybělo ani hlasité "ano" novomanželů, krásné projevy, první tanec a vášnivý novomanželský polibek. "Láska je skutečnost, láska je pocit, touha být milován. Láska je dotek, láska je volnost, láska je život, život je láska," uvedl jeden z hostů video.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Sára Donutilová (@saraaffasova)

Pro svatebčany jsou prý novomanželé ukázkovým příkladem pravé lásky. "Jak vás znám, jak se na vás koukám, když vidím, jak se k sobě chováte, jak spolu mluvíte, jak se na sebe koukáte, tak jsem si jistá, že jste spřízněné duše a že jste se našli. Já vám přeju do vašeho života všechno nejlepší a hodně štěstí," řekla v projevu jedna z blízkých Affašové.

Svatbu Ondřeje Havla z Ulice propálil kolega. Podívejte se na první tanec (8/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.