Agáta definitivně rezignovala. Souhlasím se vším, vzkázala svým ex

Agáta Hanychová je momentálně u soudů pečená vařená. Soudí se jak s Jakubem Prachařem, se kterým má 6letou dceru Miu, tak s Jaromírem Soukupem, se kterým má 11měsíční dceru Rozárii.

Oběma tatínkům vadí zejména fakt, že Hanychová jejich děti veřejně vystavuje na sociálních sítích a mnohdy je využívá i k reklamám. Soudy řeší také rozsah péče o děti a výši alimentů.

Nabídka smíru

Hanychové zřejmě už došly síly a na instagramu nyní zveřejnila veřejnou nabídku smíru pro oba muže. "Prosím ukončeme mediální a soudní boj. Kvůli pohodě našich dětí už souhlasím se vším," napsala influencerka.

Odmítá se prý už dál hádat o peníze nebo o focení dcer. "Plaťte výživné, jaké si myslíte, že si vaše dcery zaslouží. Respektuji vaše přání dcery nefotit," uvedla. 

[chooze:article;value:547961]

​Žádost dle svých slov píše veřejně, protože veřejně probíhají i oba soudní spory, které plní stránky bulváru. "Všichni zúčastnění potřebujeme klid. Děkuji, matka vašich dcer Mii a Rózy," ukončila Hanychová příspěvek.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Bývalá modelka je nyní vdaná za tatínka svého 12letého syna Kryšpína. Miroslava Dopitu si nečekaně vzala loni v prosinci.

U soudů se jí nedaří

Soudy pro bývalou modelku v poslední době nedopadají příliš dobře. Momentálně má například soudně zakázáno zveřejňování dcer na sociálních sítích. Jakub Prachař nedávno také uspěl s požadavkem na úpravu péče a dceru Miu si momentálně s Hanychovou předávají po sedmi dnech, což je pro influencerku hodně náročné, jak sama přiznala.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.