Agáta Hanychová o zásnubách s Dopitou: Řekla, jak je to s prstýnkem

[chooze:gallery;value:33447]

Ve slepeném vztahu s Dopitou Hanychová rozdává úsměvy na všechny strany. Společně zažívají období plné smíchu a podnikají jednu aktivitu za druhou. Příjemné proměny modelky si všimly i její fanynky, které jí v milostném životě drží palce. Na sociálních sítích začaly dokonce spekulovat, že se Hanychová s Dopitou zasnoubila.

Všimly si totiž stříbrného prstýnku, který modelka nosí na levé ruce. Jejich teoriím ale Hanychová zatnula tipec. "Tak tady zase probíhá davové šílenství. Holky, tenhle prstýnek, proboha, nosím od té doby, co se narodila Mia. Ten je za Miu," uvedla modelka vše na pravou míru.

[chooze:article;value:525397]

Přesto nepopřela, že s otcem jejího syna Kryšpína našla napodruhé konečně štěstí. O víkendu spolu vyrazili do divadla a poté si procházeli Prahu rozsvícenou Signal Festivalem. Fanynky se shodly na tom, že takhle upřímně veselou ji dlouho neviděly. "Agáto, tohle je smích od srdce. Buďte rozumní a už to nepo**rte," vzkázala jedna z žen Hanychové. 

Spousta sledujících věří, že influencerka má po svém boku konečně toho správného chlapa. "Vy jste pro sebe stvořeni," prohlásila příznivkyně influencerky. "Jé, mně tečou slzy, jsem šťastná i za vás," reagovala další sledující.

Hanychová byla po rozchodu se Soukupem na dně. Podívejte se na video (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.