Agáta Hanychová přiznává, že je na tom čím dál hůř. Viní děti a svůj věk

[chooze:gallery;value:34700]

​Matka na plný úvazek, influencerka, bývalá miss, manželka. Agáta Hanychová má v životě mnoho rolí, které se snaží skloubit. Přiznala však, že to bývá extrémně těžké. "Já už jsem doma, můžu vykoupat děti, jít zalít zahradu, vysprchovat se, odlíčit se. No nic, je to nějaké náročné, musím říct," svěřila se bývalá modelka v příběhu na instagramu.

Hledá proto zdroj svého vyčerpání. "Nevím, jestli je to tím, že už mi bude čtyřicet nebo že mám tři děti nebo že toho mám strašně moc," vysvětlila influencerka, která poslední dobou sklízí úspěchy i za show s Ornellou Koktovou.

[chooze:article;value:555919]

Velké starosti jí přibyly i kvůli synovi Kryšpínovi, který musel jít na operaci nohy a o nějž se teď Hanychová stará a snaží se mu zlepšit náladu. "Jelikož Kryšpínek s námi nemohl být v kině, přivezli jsme mu popcorn," popsala. 

Toho, že Hanychová není ve své kůži, si všiml i její muž Miroslav Dopita a snažil se ji rozveselit několika květinami. "Když už tvůj manžel pozná, že padáš na držku," napsala ve středu influencerka k fotografii pugétů, kde Dopitu označila.

[chooze:article;value:551434]

Na jejím vypětí se prý podepsaly i soudní spory s otci jejích dcer, kterým o Velikonocích nabídla smír. Soukup její dohodu využil. "Já jsem podepsala něco, co není výhodné pro mě ani pro mé děti, ani pro nikoho, ale abych těm dětem neumřela a nebyla dále deptaná a pranýřovaná, tak jsem to podepsala," svěřila TN.cz Hanychová, že její stav byl opravdu vážný.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.