Agáta Hanychová prožívá smutné chvíle. Neví, kde má dceru Rozárku

Osamělé dny prožívá ke konci prázdnin Agáta Hanychová. Doma jí totiž chybí její nejmladší dcera Rozárka, kterou má se svým bývalým partnerem a mediálním magnátem Jaromírem Soukupem.

Soukup má totiž Rozárku na poslední dva týdny prázdnin ve střídavé péči. Agáta ale už teď počítá dny, kdy se svou dcerkou zase shledá. "Ach jo, zase odškrtnout jeden den bez dětí. Dnes jsem nemohla ani pořádně pracovat. A to víte, že normálně nefňukám?" napsala Agáta na svém instagramu.

[chooze:article;value:569305]

​Pro Agátu je situace o to horší, že sama přesně neví, kde Soukup s Rozárkou jsou. Když se jedna z komentujících ptala, jestli jsou společně na dovolené ve Španělsku, kam Soukup vyrazil, nemohla Agáta odpovědět. "To kdybych věděla," napsala.

S pocity osamělosti se pere už několikátý den. "Dneska na mě dolehla krize. Ještě hodně dní to bude, než uvidím svoji milovanou holčičku," napsala v úterý na instagramu.

Domů se jí Rozárka vrátí až 31. srpna. Nebude to však naposled, kdy Soukup dostane svou dcerku do péče. Jak uvádí portál Extra, bude ji u sebe letos mít i o Vánocích. Podle soudu, který rozhodoval o střídavé péči, totiž bude Soukup u sebe Rozárku mít o Vánocích každý sudý rok, tedy i ten letošní.

Hanychová je po rozchodu na pokraji zhroucení: Kašlu na matky samoživitelky (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.