Agáta Hanychová se ošklivě zranila. Já už se asi zabiju, běsní

[chooze:gallery;value:31165]

​Ačkoliv se Hanychová necítí dobře, povinnosti na ni nepočkají. "Já mám zlomený malíček a musím jít točit. Já se asi zabiju, viď, miláčku? Jsem statečná?" zeptala se influencerka ve videu na instagramu svého manžela Miroslava Dopity, který se kvůli své milované dokonce koncem září popral.

I tentokrát se od něho dočkala podpory. "Velmi," reagoval Dopita. Modelce však jeho slova útěchy příliš nepomohla. "Ale hrozně mě to bolí," svěřila se Agáta sledujícím.

[chooze:article;value:577236]

Dopita jí následně pomáhal celý zbytek dne. "Můj manžel je dneska tak hodný, že je můj řidič, když mám zlomený prstíček. Jsi moc hodný," doplnila modelka v neděli odpoledne. "Jsi taky moc hodná," zalichotil jí manžel. Hanychovou však jeho pochvala spíše překvapila. "Jo? Tak to si uložím tohle," zatetelila se.

Modelka nyní bude potřebovat co nejvíce sil a podpory. Přiznala totiž, že po vyhrocené rvačce Soukupa s Dopitou se na svého bývalého partnera rozhodla podat žalobu. Odteď na jejich společné schůzky bude dohlížet mediátor. "Já jsem podala žalobu. Tohle je na to asistovaný styk. Já jsem ráda, že tam paní byla," svěřila se minulý týden exkluzivně pro TN.cz Hanychová.

Hanychová došla trpělivost. Na Soukupa podala žalobu (10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.