Agáta Hanychová zvažuje další dítě s Dopitou: Věk na to ještě mám, pyšní se

[chooze:gallery;value:33447]

Hanychová se na sociálních sítích dotkla tématu čtvrtého dítěte. Inspirovala ji totiž americká herečka Cameron Diazová, která o víkendu ve svých 51 letech přivedla na svět zdravého chlapečka.

Bývalou modelku, které je teprve 38 let a má dohromady tři děti, potěšilo, že ji v otázce dětí ještě nelimituje její věk a mohla by si klidně pořídit další. "Tak to máme ještě spoustu času, Míro Dopito," označila v příběhu na instagramu influencerka svého manžela.

[chooze:article;value:543916]

Dala tím najevo, že s Dopitou přemýšlejí nad tím, zda jejich společnému synovi Kryšpínovi v budoucnu nepořídí dalšího sourozence. Jeho dvě sestry mají totiž jiné otce. O možnosti těhotenství Hanychové spekulují i její fanynky. "Jestli přijde něco velkého malého, tak jsi ještě větší cvok, než jsme doufali," vzkázala jí před časem jedna z žen.

Po spontánní svatbě s Dopitou řada lidí přemýšlela nad tím, zda Hanychová není opět těhotná. Koncem února však bývalá modelka prokázala, že dítě nečeká. "Je tak krásně a mně je tak špatně. Jdu si lehnout. PMS," svěřila se Hanychová na sociálních sítích.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.