Agáta opět nakousla téma nevěry: Dopita popsal, jak to prováděli

[chooze:gallery;value:33447]

​Agáta Hanychová a její manžel Miroslav Dopita spustili pořádný humbuk, když v jednom z rozhovorů řekli, že spolu spali i během jejich téměř desetileté pauzy. To by totiž znamenalo, že byli svým někdejším partnerům oba nevěrní.

Jedna z žen na sociálních sítích se proto Agátu rozhodla konfrontovat. "Fandím vám s Mirkem. Fakt jste spolu spali, i když jste byli zadaní?" zeptala se jí v živém vysílání, které Hanychová sdílela ve čtvrtek odpoledne na instagramu.

[chooze:article;value:578859]

Ačkoliv Agátu otázka poměrně zaskočila a reagovala, že vše byl vtip, Dopita se rozhodl přilít olej do ohně. "Ne, to je tak, že kdykoliv jsme se potkali, tak beze slov jsme se svlíkli a hned jsme spolu spali. Takhle to bylo," pokračoval manžel Hanychové. 

Podle ní to ale někteří lidé vzali příliš vážně. "Ale tady jsme se dotkli, ehm, pár lidí," podotkla sarkasticky bývalá modelka. Zdá se, že mezi nimi byl i její expartner Jaromír Soukup.

[chooze:article;value:577316]

"Vyjadřování odsouzeného drogového dealera Dopity a paní Dopitové je mimořádně nechutné dlouhodobě. Dnes překročili hranici představitelného," svěřil se ve středu TN.cz bývalý televizní magnát. Ačkoliv influencerka tvrdí, že šlo o žert, ťala očividně do živého.

Hanychové došla trpělivost. Na Soukupa podala žalobu (10/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.