Agáta potvrdila návrat k Dopitovi. Zpověď o strachu a dalších dětech

[chooze:gallery;value:33447]

​Modelka Agáta Hanychová se po 12 letech vrátila k Miroslavu Dopitovi, se kterým má syna Kryšpína. Staronový vztah ale podle ní nebyl důvodem k rozchodu s moderátorem Jaromírem Soukupem. "S Jaromírem jsem nebyla šťastná," přiznala Hanychová v živém vysílání. S otcem Kryšpína se prý dali dohromady teprve nedávno, až po rozchodu se Soukupem.

Hanychová s Dopitou byli dle jejich slov po celou dobu přátelé a chovali se k sobě s úctou a respektem. Kdysi si prý svého vztahu dostatečně nevážili. "Byli jsme oba dva hrozně mladí. Nevážili jsme si toho, co jsme měli," svěřila se Agáta. "Člověk musí dozrát a uvědomit si priority, poučit se ze zkušeností," doplnil Dopita.

[chooze:article;value:523503]

​Děti Hanychové novou situaci přijaly dobře. "Mia na začátku trošku žárlila a ptala se, jestli by tu nemohl bydlet i Kuba (Jakub Prachař, otec Mii, pozn. red.). Ale Mia se samozřejmě s Mírou zná, protože Míra sem opravdu chodil. Občas na oběd, za Kryšpínem. Má ho ráda," řekla Agáta a doplnila, že syn Kryšpín je teď opravdu šťastný.

Další přírůstky do rodiny pár neplánuje. Ratolestí prý doma mají dost. "My děti už mít nebudeme," odpověděla Agáta se smíchem na stále opakující se otázku od jejích sledujících.

Návrat k sobě nebere pár na lehkou váhu. "Bojíme se a víme oba dva, že je to velká zodpovědnost. Určitě bychom nechtěli Kryšpínovi ublížit, aby znovu přišel o tatínka. Budeme dělat maximum pro to, abychom to nepos..li," dodala Agáta. Život je podle ní moc krátký na to, aby to spolu znovu nevyzkoušeli. 

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.