Agáta přiznala, co dovoluje šestileté dceři. Od lidí to okamžitě schytala

[chooze:gallery;value:33663]

Šestiletá Mia Prachařová už není malou holčičkou a chodí do mateřské školy. Že se tam občas dítěti nechce, není ničím neobvyklým. Agáta na sociálních sítích přiznala, že dcerku úplně nenutí. "Když se nechce jít do školky a raději je s mámou celý den na focení," napsala k fotografii, kde je vyfocená s Miou, na instagramu.

Od některých lidí to ale okamžitě schytala. "Co tomu říká táta Jakub?" ptá se na to, že Mia nebyla ve školce, Martin. "Školka je pro takhle malé děvčátko určitá povinnost. Ale být s mámou třeba na focení už je radost a zábava," okomentovala příspěvek Marie.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Daleko více fanoušků na tom naopak nevidí nic špatného a Agátu podporuje. "Už má poslední rok 'svobody'. Pak už ji čekají jenom samé povinnosti. Škola, práce, rodina. Jen ji nechte, Aguš, třeba vás ke stáru nešoupne do důchoďáku," napsala Lenka.

"Je fajn být s maminkou. Jednou vynechat školku nic neuškodí. Jsi určitě šťastná, že máš dcerku u sebe a že chtěla být s tebou," má jasno Alexandra.

[chooze:article;value:527245]

"Ze školy to tak lehko nepůjde. Proč ne. Bude vyprávět zážitky, které měla s mamkou," myslí si Ivana. "S mámou je nejlíp," přidala se Tereza.

Hanychová byla po rozchodu se Soukupem na pokraji zhroucení (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.