Agáta přiznala, že se rozešla se Soukupem. Bolí to, svěřila se

"Náš vztah s Jaromírem je minulostí," napsala Agáta. Svým fanouškům sdělila, že se nyní cesty její a známého podnikatele rozdělily a každý už kráčí tou vlastní.

"Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár nepůjdeme dál," poznamenala. "Rozešli jsme se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří," dodala.

Slavná dvojice má spolu čtyřměsíční dítě. "To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka," upozornila Agáta.

[chooze:article;value:520596]

Rozpad vztahu bere Hanychová jako životní prohru, na které mají podíl oba. "Ani pro jednoho z nás to není lehké," prohlásila.

"Jaromíre, tobě děkuju za rok a půl krásného vztahu a za naši nádhernou dceru. Vždycky budeš součástí mého života, jen už ne jako partner, ale jako skvělý táta naší Rózi," ukončila svůj příspěvek.

Informace o konci vztahu se objevily už během týdne. Podle webu extra.cz se na dovolené ve španělské Marbelle drsně pohádali. "Proběhla tam šílená scéna, Soukup se pak sebral a vrátil se do Česka o několik dní dřív," tvrdí zdroj.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.