Agáta prozradila jméno miminka i termín porodu. Datum je pro ni speciální

Modelka Agáta Hanychová už má doma 11letého syna Kryšpína a pětiletou dceru Miu. Loni oznámila, že s podnikatelem Jaromírem Soukupem čeká další dítě. Bude to holčička a modelka nyní odhalila přesný termín porodu. Fanouškům na instagramu prozradila, že miminko by se mělo narodit 28. dubna. Pokud to opravdu vyjde, tak si Agáta nadělí ten nejhezčí dárek k 38. narozeninám, které slaví právě v tento den. 

Pár už má také pro děvčátko připravené jméno. "Pro holku máme Rozárku a pro kluka nemáme žádné, protože víme, že to bude holka," sdělila fanouškům Hanychová. 

Modelčino těhotenství ale bohužel provází řada komplikací. Nejprve Hanychová skončila v nemocnici kvůli samovolnému krvácení. Na konci října pak Soukup spadl z kola a ošklivě si poranil ruku. Musel kvůli tomu dokonce na operaci. Komplikace pro těhotnou matku dvou dětí tím ale neskončily.

[chooze:article;value:475728]

​Během vánočních svátků Agáta přišla o milovanou babičku, která zemřela v 98 letech. A momentálně modelka leží v posteli kvůli zápalu plic a musí brát antibiotika. "Netuším, kde jsem to chytla, ale poprvé jsem schopna si udělat maximálně čaj," postěžovala si Agáta.

Někteří fanoušci ovšem modelku kritizují a tvrdí, že si za své zdravotní problémy může sama. Nedávno totiž vyrazila se synem na svah, což mnozí považují za velmi riskantní chování. Podrobnosti se dozvíte v tomto článku na TN.cz. Hanychová ale kritiku odmítá.

Malá Rozárka bude první společný potomek Hanychové a Soukupa. Modelčiny starší děti Kryšpín a Mia mají totiž jiné tatínky. Zatímco chlapečka má Agáta s bývalým partnerem Miroslavem Dopitou, tak tatínek holčičky je Agátin exmanžel, herec Jakub Prachař.

Maminka Agáty Hanychové, herečka Veronika Žilková, promluvila o boji s bulvárem (08/21):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.