Moderní bydlení

Agáta se drsně obula do Vincenta. Je děsně nafoukanej, prohlásila

Agátu a Vincenta ještě donedávna pojily nejen rodinné vazby, ale také spolupráce hned na několika pořadech. Ty ovšem před několika týdny přestaly a Vincent se od Agáty pracovně distancoval. Podle Agáty to bylo i kvůli Vincentově přístupu.

"Jsou věci, které nemusí všichni znát do detailu. Teď pokračuje pořad s Cyrilem (Cyril Navrátil – pozn. red.). A myslím, že Cyril si toho mnohem víc váží a mě to hlavně s Cyrilem mnohem víc baví, musím říct. Protože Vincent nikoho nepustil ke slovu," sdělila Agáta svůj pohled na věc během živého vysílání na svém instagramu.

V reakci na to přišel dotaz, zda se Agáta s Vincentem pohádali. A influenerku to dostalo do varu. "Ne! A i kdyby, tak vám to stejně neřeknu," řekla rázně. A v tu chvíli ji začal krotit její manžel Mirek Dopita. Agátu to ovšem neuklidnilo.

[chooze:article;value:577316]

"Pohádali, no, pohádali," prohlásila. "Já si myslím, že ne," reagoval Mirek. Agáta však svého mladšího bratra nešetřila. "Jo, já si myslím, že jo. Já si myslím, že je hrozně nafoukanej," prohlásila.

Její rozhořčení ale Mirka očividně pobavilo. Je tak možné, že se nejednalo o žádný vážný konflikt a sourozence brzy uvidíme vedle sebe. 

Podívejte se na rozhovor s Vincentem Navrátilem (06/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.