Moderní bydlení

Agáta se vyjádřila ke rvačce Soukupa a Dopity. Mirek jen bránil naši rodinu, tvrdí

[chooze:gallery;value:29863]

"K této věci jsme nechtěli cokoliv sdělovat. Vzhledem k tomu, že se v médiích již objevily zprávy, že můj manžel Mirek měl napadnout pana Jaromíra Soukupa, jsme nuceni se k této situaci vyjádřit a tuto zprávu dementovat. Byla to naopak naše rodina, která byla napadena a Mirek ji jen bránil," napsala Hanychová v prohlášení, které zveřejnila na svém instagramu v úterý dopoledne.

Dále vyzvala k respektování soukromí a svěřila se, jak moc je pro její rodinu aktuální situace náročná. "Jsem v první řadě matka, která se musí postarat o svoji rodinu," zdůraznila.

"Včerejší událost je předmětem policejního vyšetřování, do kterého nehodlám, jakkoliv zasahovat. Věřím, že Policie České republiky celou situaci důkladně prověří a vyvodí z ní náležité závěry," dodala Hanychová s tím, že žádné další vyjádření už poskytovat nebude.

[chooze:article;value:575290]

Ve svém prohlášení poslala také vzkaz svému bývalému partnerovi. "Panu Soukupovi nepřeji nic zlého, a naopak mu přeji brzké uzdravení," uzavřela. 

K události se už vyjádřil také Soukup. "Byl jsem napaden dvakrát pravomocně odsouzeným Dopitou. Zbytek řeší orgány činné v trestním řízení," vzkázal TN.cz. 

Soukup s Dopitou se poprali v pondělí večer před domem Agáty při předávání dcery Rozárky, kterou má Hanychová právě se Soukupem ve střídavé péči. Oba skončili se zraněními v nemocnici.

Syn Agáty Hanychové roste jako z vody. Podívejte se na rozhovor (04/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.