Agáta to schytává ze všech stran. Nech Soukupa vychovat jeho dítě, volají lidé

Agáta Hanychová se po rozchodu na sociálních sítích ukazuje, jako by se nechumelilo. Chodí na zkrášlovací procedury, sdílí příspěvky ze života se třemi dětmi a dělá pravidelná živá vysílání, ve kterých vaří a povídá si se svými "holčičkami", jak říká svým fanynkám.

V posledním vysílání ale přiznala, že vše zvládá jen zdánlivě. "Jsem strašně utahaná, holky. Chce se mi úplně brečet," prozradila. Na jejím instagramu je jasně vidět, že si teď vzala do hlavy, že dá své tělo do kupy. To se některým fanouškům nelíbí. "To je truchlení teda. Tato žena miluje jen sebe a neustálou pozornost. Chudáci děti," píše Irena.

[chooze:article;value:521773]

​Jiní její fanoušci si myslí, že by měla modelka dát Jaromírovi ještě šanci. Hlavně proto, že mají spolu teprve několikaměsíční Rozárku. "Agáto, chlap není o dokonalosti, tvoje máma chtěla vše zvládat sama, ale obrátilo se to proti ní. Ty děláš to stejné, nedáš muži šanci vychovat jeho dítě. Uvědom si, že táta bokem není to stejné jako táta doma," pustila se do ní Laura.

Soukup byl prý ideální partie. "Nebuď tak razantní, nedělej ze sebe chlapa, že se o vše umíš postarat. Už za tvůj život stačilo toho starání se, nech ho, ať se postará o tvoji duši. Nebuď tvrdohlavá a ego dej v lásce stranou, to je tvůj největší nepřítel," dodala Laura.

[chooze:article;value:521179]

​Ne všichni fanoušci ale sdílí tento názor a stojí za modelkou. "Držte se, Agáto. Máte minimálně tři důvody to zvládnout a skvělou mámu i sourozence. Držím palce," povzbudila ji naopak Stanislava. Podle jiných Hanychové dokonce rozchod prospěl. "Vypadáte šťastná, spokojená a jste to zase vy," má radost Pavel.

Mnoho jejích sledujících jí přeje štěstí, přesto se od ní někteří z nich odvracejí. "Být spolu, udělat si dítě a pak říct, že se k sobě nehodíte? Jste oba dva hloupí. Máte k tomu něco, vy dvě ostudy? Chudáci děti," zmínil Robin. Agáta ale nevypadá, že by se těmito řečmi nechala rozhodit, a sdílí svůj život na sítích i nadále.

Hanychová je po rozchodu na pokraji zhroucení: Kašlu na matky samoživitelky:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.