Agáta zuří kvůli Soukupovi. Dostala další zákaz ohledně Rozárky

To, že se Agáta Hanychová a Jaromír Soukup nerozešli v dobrém, není novinkou. Jádrem sporu je především jejich dcera Rozárka, kterou si mediální magnát hlídá jako oko v hlavě. Agáta tak například nesmí zveřejňovat její fotky na sociálních sítích, proti čemuž se už několikrát ohradila. 

Tím ale její potíže nekončí. Modelka nyní vyrazila se svou rodinou do Francie. Na instagramu zveřejnila fotku z Paříže, na které kromě Eiffelovy věže zachytila zezadu také svého manžela Miroslava Dopitu a děti Kryšpína a Miu. "Ano, mám i další dvě děti. Dnes jsem se fakt naštvala," napsala k fotografii. 

[chooze:article;value:539902]

​Naštvaná byla opravdu hodně, protože jí to nedalo a další informace poté doplnila v komentáři. Z něj vyplynulo, že kromě návštěvy Paříže si rodina chce odpočinout také u moře. Rozárka tu možnost ale nedostala. A důvodem je podle ní právě Jaromír Soukup. 

"Róza mohla jet s námi k moři, ale díky jeho 16 hodinám v týdnu nemohla, ač měl nabízený styk kdykoliv předtím nebo potom," vysvětlila rozzuřená Agáta. Od svých fanynek dostala v komentářích velkou dávku podpory. "Mě by zajímalo, zda pan Soukup může jezdit s Rozinkou, kam chce? Nebo zákazy má jen Agáta?" napsala jedna z nich. 

Zastání ale v komentářích dostal i Soukup, který podle mnohých lidí má nárok na to trávit čas se svou dcerou, a Agáta se vyžívá v praní špinavého prádla na veřejnosti. 

Hanychová byla po rozchodu na pokraji zhroucení. Kašlu na matky samoživitelky, řekla:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.