Agátu Hanychovou ohrožují ženy kolem. Cítí se kvůli nim stará

[chooze:gallery;value:33484]

Bývalá modelka Agáta Hanychová se rozhodla podpořit dobrou věc a v rámci charitativní módní přehlídky předvedla několik krásných modelů. Svým sledujícím se v instagramovém příběhu svěřila, že akci ale málem nestihla.

"Tak holčičky, já jsem vykoupala všechny děti, Róza už spí a já jedu na přehlídku pro mámy s rakovinou, která začíná za 20 minut. Jsem na Suchdole a je to v Karlíně. Já si myslím, že to nestíhám. No, když tak předvedu to, co mám na sobě," prozradila Hanychová.

[chooze:article;value:527515]

Naštěstí už měla líčení předem hotové, a tak bylo třeba se jen převléknout do dlouhých šatů. Ostatní modelky byly už připravené, Hanychovou ale vyvedl z míry jejich nízký věk. "Já jsem ráda, že jsem to stihla. Holky, kolik vám je let?" zeptala se jich překvapeně influencerka, která se zřejmě oproti svému okolí cítila výrazně starší.

"22, 17, 20," reagovalo záhy několik dívek. "Je tady někdo dospělý?" pronesla zoufale Hanychová, která hledala aspoň jednu kolegyni ve stejném věku. Dvě z modelek ji alespoň částečně utěšily a přihlásily se. "Jo, takže my jsme přes třicet, dobrý," zasmála se Hanychová, která se v posledních týdnech párkrát vrátila k bývalé profesi modelky.

[chooze:article;value:527509]

Influencerka ukázala, že ve svém věku má na rozdíl od kolegyň i jiné starosti. Hned po přehlídce totiž spěchala za dětmi. "Je 20:32 a já už jedu domů po přehlídce. Róza spala, než jsem jela, ale ještě musím uspat Miu a Kryšpína," dodala bývalá modelka.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.