Agrese a vulgarity na koupališti v Děčíně. Najmeme sekuriťáky, slíbilo město

Jak uvedla náměstkyně děčínského primátora Anna Lehká (Volba pro Děčín), na městském koupališti roste agrese některých návštěvníků, což ještě doplní o nevhodné a vulgární chování vůči ostatním návštěvníkům i personálu.

Město se rozhodlo pro razantní krok. Jak uvedla Lehká na sociálních sítích, radnice najme bezpečnostní agenturu, která "bude dohlížet na bezproblémový pobyt návštěvníků, město během víkendů posílí o hlídku strážníků městské policie". Nevhodné chování v aquaparku může být také pokutováno až 10 tisíci korunami nebo zákazem vstupu na koupaliště až na jeden rok.

Redakce TN.cz oslovila i děčínskou městskou policii s dotazem ohledně výjezdů na koupaliště. "Řešili jsme tam nějaké drobné incidenty, jeden takový větší byl, že nám tam jeden z návštěvníků jezdil po areálu na kole, ohrožoval lidi a porušoval návštěvní řád koupaliště. Když mu zaměstnanci koupaliště řekli, ať to nedělá, tak je neposlechl, a ještě k tomu přelezl branku, kterou se normálně prochází na čip," vyjádřilo se vedení městské policie.

K příspěvku se už vyjadřují místní. "Za porušení řádu je vykázat a na celou sezonu zákaz vstupu. Doufám, že se cena za najmutí agentury opět zohlední v už tak drahém vstupném! Smutné, kam se dostáváme. Ještě že je v okolí dost jiných bazénů," okomentovala Monika.

[chooze:article;value:502101]

​"Pokud jde o celkový dohled ku bezpečí a klidu, tak samozřejmě jde o věc vítanou. Nevím, ani jak bude řešena bezpečnostní agentura, ale zajímalo by mne, jak je zamyšlená péče o strážníky městské policie, aby nám nelekli vedrem, a už takhle je jich málo," podělil se o svůj náhled Josef.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.