Agresivní útočník v Praze pobodal dvě ženy. Policie ho zastřelila

Pražští kriminalisté v sobotu večer vyjížděli do Novodvorské ulice v Praze 4, kde agresivní útočník za zatím neznámých okolností pobodal dvě ženy. "Policisté po něm pátrali a vypátrali ho. Vzhledem k tomu, že byl agresivní a zaútočil na ně nožem, museli použít donucovací prostředky a zahájili střelbu," sdělil redakci TN.cz policejní mluvčí Richard Hrdina.

Vzápětí hlídka zahájila resuscitaci těžce zraněného 34letého muže, posléze ji vystřídali přivolaní záchranáři. Útočník ale nakonec svým zraněním podlehl, informovala mluvčí záchranné služby Jana Poštová.

[chooze:article;value:477807]

Doplnila, že obě ženy skončily v nemocnici. "Jedna pacientka byla ve velmi vážném stavu. Záchranáři ji uvedli do umělého spánku a po nezbytných úkonech transportovali do Fakultní nemocnice v Motole," uvedla Poštová. Druhá žena podle ní utrpěla spíše lehčí zranění, se kterými byla po ošetření převezena do Fakultní Thomayerovy nemocnice.

"V současné chvíli se celým případem zabýváme a nikomu v okolí nehrozí žádné nebezpečí. O zákroku jsme informovali GIBS," informoval po osmé hodině večer policejní mluvčí.

[chooze:gallery;value:29668]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.