Moderní bydlení

Alena Schillerová, jak ji neznáte. Zazpívala o víně a cvičila taj-či

Alenu Schillerovou si její političtí oponenti často dobírají kvůli aktivitě na sociálních sítích a dostává se jí kvůli tomu i mnoho přezdívek, například ministryně instagramu. "Mám kolem sebe malý tým, někdy to vymyslím já a někdy kolegové. Já jsem byla překvapená, jak moc se třeba řešilo video o tom, že nekupuji strouhaný sýr," zmínila Schillerová.

Některé nápady tým ale Schillerové vymlouvá, kupříkladu znovupořízení legendární fotky s pávem, díky níž si vysloužila přezdívku i instagramová pávice. "Napadlo mě, že bych k výročí této slavné fotky nafotila novou fotku s pávem, ve Vojanových sadech si stačí sednout a páv za chvíli přijde. To mi ale můj tým rozmluvil," směje se předsedkyně klubu.

[chooze:article;value:507569]

​Schillerová v pořadu Napřímo také ukázala moderátorce Báře Divišové, jak cvičit taj-či. "Podstatné je správně dýchat a pak k tomu dýchání přidávat další postoje. Když jsem cvičila dříve, tak si pamatuju, jak ze mně spadly všechny starosti světa," předvedla s tím, že by se k tomuto cvičení ráda vrátila, protože doslova vyšla ze cviku.

Jinak se ve volném čase věnuje nejvíc své rodině. "Když mám nějakou chvilku, tak ji beze zbytku věnuji svým vnoučatům. Teď v srpnu se mi má narodit vnučka," prozradila Schillerová.

"My z jižní Moravy umíme všichni zpívat, říká se tam u nás 'zabékat'," uzavřela povídání předsedkyně a moderátorce na přání i zazpívala kousek písně Vínečko bílé. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.