Alexeje (26) hledají už skoro měsíc. Mají strach o jeho život. Policie mlčí

Pátrání po 26letém Alexejovi z Náchodska začalo 9. března. "Jelikož existuje důvodná obava o jeho zdraví či život, žádáme veřejnost o pomoc," informovala policejní mluvčí Lucie Konečná. Do pátrání se zapojily přes dvě desítky policistů, psovodi, tým STOPA i vrtulník, stále se ale pohřešovaného nepodařilo najít.

Po muži pátrá i jeho bratr Andrej, který se proslavil svým informováním o válce na Ukrajině. "Chci všem poděkovat za nabídnutou a poskytnutou pomoc. K případu toho, co se stalo a děje, nebudu dávat žádné podrobnosti a prosím o respektování soukromí," napsal na twitteru.

Více o pátrání nechce nyní říct ani policie. "Po uvedené osobě stále pátráme, nicméně nemáme žádné nové medializovatelné informace," sdělila TN.cz policejní mluvčí Eliška Pospíšilová Majerová.

[chooze:article;value:496456]

"Muž by měl mít delší tmavé vlasy," popsala jeho vzhled Konečná. Měří přibližně 175 centimetrů, a ačkoli je ozbrojen, není podle policie nebezpečný. Na začátku pátrání měl na sobě tmavě modrou bundu a světle modré teplákové kalhoty. "Pokud jste muže viděli, zavolejte na bezplatnou linku 158," požádali policisté.

[chooze:gallery;value:31016]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.