Amber žene Johnnyho před soud. Podala odvolání proti červnovému rozsudku

Radost Johnnyho Deppa z vyhraného soudu s Amber Heard byla možná předčasná. Jeho bývalá manželka se totiž nyní vůči rozsudku spolu s týmem svých nových právníků oficiálně odvolala, píše CNN.

Mezi důvody patří například to, že se soud konal ve Virginii, zatímco Heard by jej uvítala v Kalifornii. Dalším důvodem bylo to, že právníci Amber měli zakázáno předložit některé důkazy.

[chooze:article;value:476967]

Za hlavní eso však právníci považují fakt, že soud už jednou uznal, že byl Depp vůči Heard agresivní. Z toho důvodu by podle nich neměl být rozsudek ve prospěch Deppa platný. Soudkyně Penney Azcarateová také podle nových právníků Amber špatně poučila porotu o případu a řadu důkazů označila neprávem za neprůkazné.

V dokumentech, které získal web E! News Heard uvádí, že rozsudek "nepochybně poškodí ostatní ženy, které se v budoucnu budou chtít soudit kvůli zneužívání ze strany mocných mužů".

Soud, který skončil v červnu, rozhodl ve prospěch Deppa. Ten žaloval Amber Heard za pomluvu, kterou o něm měla šířit ve článku vydaném pro Washington Post. Podle rozhodnutí soudu měla Heard zaplatit Deppovi v přepočtu 350 milionů korun.

Amber Heard musí Deppovi zaplatit obří odškodné. Platit ale bude i on:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.