Americká hvězda nahoře bez. Mám radost ze svého těla, tvrdí

Šestatřicetiletý herec a producent Elliot Page se na instagramu pochlubil fotkou bez trička. Pochvaloval si přitom pohodlí, které mu přinesla operace hrudníku. "Léta pro mě bývala zvláště nepříjemná. Pod všemi vrstvami jsem se hrozně potil a velké tričko, které jsem přes ně měl, jsem si musel neustále popotahovat," zavzpomínal.

​Teď už je vše ale mnohem lepší. "Je to sakra příjemné, moct se prostě jen tak rozplácnout na sluníčku. Nikdy jsem si nemyslel, že něco podobného zažiju. Jsem ohromně rád za lékařskou péči, která pomohla sblížit mou fyzickou a mentální identitu," svěřil se.

[chooze:article;value:489270]

Page, ještě jako Ellen, zazářil například ve filmech Juno a Počátek. V roce 2020 pak oznámil, že se cítí být mužem. Spolu s ním se proměnila také postava, kterou ztvárňuje v seriálu Umbrella Academy. Z Vanyi Hargreevesové se stal Viktor Hargreeves.

Elliot se za svou tranzici rozhodně nestydí a snaží se být příkladem pro všechny, kteří si procházejí podobnými problémy. "Těším se, až s vámi budu sdílet další kus své cesty," vzkázal fanouškům.

Česká herečka bývala mužem. Řekla, jaká je změna pohlaví (2017):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.