Americká seriálová herečka záhadně zemřela. Její tělo našli za obchodem

Policejní oddělení z okresu Riverside v USA ve středu potvrdilo smrt herečky Robyn Bernardové. Její tělo nalezli policisté v úterý na otevřeném prostranství za nákupní zónou v San Jacintu v Kalifornii. Podle amerického deníku New York Post není příčina smrti stále známá.

Zprvu se Bernardová objevila v malých televizních rolích například v pořadu Simon & Simon nebo Diva. Herečka se však proslavila hlavně díky roli divoké Terry Brockové, poté Terry O'Connorové, v telenovele General Hospital, v níž začala hrát v roce 1984.

[chooze:article;value:546259]

Z oblíbené show odešla až v roce 1990, kdy měla na kontě 145 odvysílaných epizod. Během natáčení se podle deníku Variety zapojila i do práce na filmu Betty Blue, který byl dokonce nominován na Oskara jako nejlepší cizojazyčný film. Následně si Bernardová zahrála ve filmu Fakta života nebo seriálu Whiz Kids.

Naposledy se na televizní obrazovce objevila jako psycholožka ve filmu Hlasy ze střední školy z roku 2002, poté se z Hollywoodu stáhla. Bernardová neměla děti ani manžela, mezi pozůstalými je její otec Jerry Wayne Bernard a dvě sestry Crystal a Scarlett.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.