Andrej Babiš a Monika zase spolu. Na hokejovém zápase šokovali veřejnost

"Jdeme na to," okomentoval Babiš stručně facebookový snímek z úvodního dne hokejového šampionátu. Českému týmu přišel fandit nejen se svým synem Frederikem, ale i s manželkou Monikou. Ačkoliv se pár nedávno rozešel, na společném snímku se bývalí partneři usmívali od ucha k uchu.

Později přidal Babiš ještě jednu fotografii, a to už ze samotné O2 areny. "Super atmosféra," užíval si bývalý premiér zápas. Zveřejněné snímky vyvolaly vlnu reakcí. Lidé oceňovali hlavně to, jak spolu bývalí partneři dokážou i po rozchodu vycházet.

"Tohle je silná fotka. I když od sebe, tak spolu. Spolu v českém dresu," okomentoval fotografii Richard Belan. "Ráda vás vidím pohromadě. Mám radost. Užijte si hokej," napsala Jan Zubková. "Cesty se rozešly, ale rodinné vztahy a přátelství zůstávají. Přeji vám oběma hodně štěstí," zněl komentář Evy Sabové.

Celá rodina spolu strávila i sobotu, kdy slavila Frederikovy 20. narozeniny. Snímkem, který fotila jejich dcera Vivien, se pyšný otec také pochlubil na sociální síti. "20 let. Všechno nejlepší, máme tě moc rádi, Fredy," připsal Babiš k rodinnému selfíčku. 

Andrej a Monika Babišovi oznámili rozpad svého vztahu v dubnu prostřednictvím instagramu. "Po 30 společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii," napsali v příspěvku.

[chooze:article;value:554321]

Podle nových snímků se to tak bývalým partnerům očividně skutečně daří. A to i přesto, že se spekuluje o tom, že Babiš už si za Moniku našel náhradu. Tou by měla být správkyně jeho sociálních sítí. Babiš ale zatím nový vztah nepotvrdil.

​"Tyhle nesmysly ani nechci komentovat," uvedl tento týden v pořadu Kuloáry Napřímo. "Tyhle nesmysly, co se píšou, nejsou dobré ani pro moji rodinu, ani pro rodinu té paní," doplnil. "Pracuje v hnutí dva roky," řekl o své údajné nové přítelkyni.

Andrej a Monika Babišovi se po 30 letech vztahu rozešli (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.