Anežka se toužila setkat s Markem Ztraceným. Přání se jí o Vánocích splnilo

Anežka miluje hudbu, chodí na hodiny zpěvu a roky obdivuje Marka Ztraceného. K tomu všemu jí nechybí vytrvalost. V natáčení videí prý plánuje pokračovat tak dlouho, dokud vedle ní neusedne její oblíbený interpret, se kterým si společně zazpívá.

"Dneska to je 144. den, co to natáčím, a začala jsem to točit kousek po jeho koncertu v Edenu, protože mám Marka hodně ráda a jsem jeho fanynka," popsala Anežka své začátky.

[chooze:article;value:533196]

Kdy jindy dělat dobré skutky a plnit přání než právě o Vánocích. Anežka nemá ještě vůbec žádné tušení, ale zlatý slavík už je jen pár kroků od ní. Překvapení, když se s ním mohla konečně setkat, bylo obrovské. "Jsem z toho úplně nadšená, jako nečekala jsem to, ale přála jsem si to. Myslela jsem si, že by mohl někdy přijet, ale ne zrovna dneska. Děkuju," radovala se Anežka.

Potěšený byl i Ztracený. "To mám hroznou radost. Já jsem se bál, jestli jsi to náhodou nečekala, takže jsem rád, že překvapení vyšlo. Viděl jsem ta videa a to nešlo nepřijet," řekl Anežce její idol.

Anežka si původně myslela, že točíme reportáž o jejím přání se setkat s Markem Ztraceným, a doufala, že ji zpěvák třeba uvidí. Překvapení vehnalo slzy do očí i mamince Anežky. "Měla jsem z toho obrovskou radost, což je na mě asi vidět. Pomalu jsem to ani neustála, bylo to nádherné," sdělila Anežčina maminka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.