Angie z Výměny naštvala matky. Odjela do Varů a 18denní mimino nechala doma

[chooze:gallery;value:30666]

Neuplynuly ani tři týdny od porodu a influencerka vyrazila s partnerem na pár dní do Karlových Varů. Potřebovali prý čas jen pro sebe, čerstvě narozenému Rafaelovi proto sehnali hlídání. "Zaslouženě," napsala Angie na sociální sítě a vyvolala tím vášnivé emoce.

Opustit dítě v šestinedělí lidem připadalo absurdní. "Vy jste rodiče, po 14 dnech dát dítě na hlídání. Možná jste si raději měli pořídit psa," napsal naštvaně jeden z uživatelů Angie do zpráv. "Prostě jenom tyhle slaboty chodí, to už se mnou ani nehne. A je to 18 dní, abychom teda byli konkrétní," uvedla na pravou míru modelka.

[chooze:article;value:514152]

Rozhodla se, že k mateřství bude přistupovat po svém. "Jsem ráda, že o svém životě můžeme rozhodovat jen my sami. A my jsme se rozhodli, že je hodně důležité, abychom nezapomínali na náš vztah, a to i při tom, že máme dítě. Je to práce, a to celoživotní. Pokud tedy chceme, aby nám vztah vydržel dlouho, a to chceme," sdílela na instagramu Angie.

[chooze:poll;value:edce127831d605475ad2c16f13717d6d2f8f9b98]

Když jim to bude s Pepou klapat, prospěje to prý i synovi. "Rafael bude mít šťastné rodiče, a to se rovná šťastné dítě. Rýpejte si, jak chcete. My máme v tom, jak má náš život vypadat, jasno!" dodala zápasnice.

Jenže její přístup většinu lidí dopálil. "Ani ne tři týdny po porodu a už cítíš ohrožení vašeho vztahu? To je zase moudro. Dělejte si, co chcete, ale během šestinedělí by snad měla být máma s mimčem nonstop," rozzuřila se jedna z žen.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Angeli Mangombe (@angie.mangombe)

Souhlasili s ní i další. "To nepochopím, ale tak každého věc. Mamka v pohodě, ale dítě hotové, že nemá maminku. Co si budeme, v šesti týdnech dítě potřebuje cítit pach matky, její hlas, který zná. Je to jeho jediná jistota, nic jiného neznalo 40 týdnů v bříšku. Nejde přece jen o jídlo, které mu může dát kdokoliv. Mega sobecké. A jestli kvůli péči v začátku má zkrachovat vztah? Tak to je ještě smutnější," vzkázala Angie další uživatelka.

Ta si ale do ničeho nenechala mluvit. "Jo? A kdo z vás si pamatuje na dobu, kdy se narodil? Já si nepamatuju na to, co bylo včera, natož jestli jsem byla s mámou 24/7 v šestinedělí. Takže trauma, že jsem s ním den nebyla, asi mít nebude," reagovala na rozzlobené komentáře Angie.

"Ať mi to zkusí říct někde venku, že jsem špatná máma, v mojí pravačce je ještě síla," dodala a oznámila, že za 14 dní začíná s tréninky boxu.

Jirka z Výměny se pustil do Angie. Neumí vzít za práci (3/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.