Aničce Slováčkové se vrátila rakovina. V hlavě mám jen tmu, přiznala

[chooze:gallery;value:32535]

​Nejsou to ještě ani tři roky, co zpěvačka a herečka Anna Slováčková slavila, že porazila rakovinu. Osud jí ale do cesty hodil další překážku. Slováčková oznámila to, co nikdo nečekal. Zákeřná rakovina se jí vrátila. Tentokrát talentované umělkyni napadla plíce.

"Doufala jsem, že se to dozvíte až za pár dní. Ale je to prostě tak, že mi na začátku září nebo na konci srpna bylo řečeno, že mám zpátky onemocnění, které se jmenuje rakovina," svěřila Slováčková exkluzivně televizi Nova.

[chooze:article;value:518893]

​Když jí lékař smutnou zprávu oznámil, měla prý v hlavě jen tmu. "Byla jsem v šoku," popsala chvíli, kdy se jí život znovu obrátil vzhůru nohama. "Nechtěla jsem připustit, že by to mohl být podruhé stejný verdikt," dodala.

"Pak přišel strašný vztek na celou situaci a na to, že se to má celé zopakovat," řekla Slováčková, které rakovinu poprvé diagnostikovali v roce 2019. Tehdy se jí zhoubný nádor objevil v prsu. Vyslechnout si diagnózu podruhé bylo prý ještě horší než před lety.

Kamarádi a rodina jsou jí ale i tentokrát velkou oporou. "Podpora od nich je obrovská," řekla zpěvačka. "Jsou z toho samozřejmě špatní, ale jsou tady na tisíc procent pro mě a já se tu snažím být aspoň na sto procent pro ně," dodala.

[chooze:article;value:519127]

​Co bude dál, zatím neví. Určitě ji prý ale čeká několik chemoterapií. Ještě před nimi si chce ostříhat vlasy. "Nechci zažít to, co poprvé. Vyndávat si vlasy z hlavy bylo opravdu traumatizující," přiznala. Ostříhat se chce už ve čtvrtek večer.

Kvůli zdravotnímu stavu bude zřejmě muset odložit kariéru na druhou kolej. "Plánuju to tak, co mi tělo dovolí. Nechci jít samozřejmě přes sílu," vysvětlila. "Dokud budu schopná, tak koncertovat chci," vzkázala fanouškům. Právě zpěv je totiž jedna z věcí, ze kterých čerpá sílu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.