Anička Slováčková o velké zranitelnosti v životě. Našla však sílu bojovat

[chooze:gallery;value:32535]

​Anička Slováčková se snaží být ke svým sledujícím upřímná. Ukazuje jim proto jak pozitivní stránky svého života, tak i ty negativní. "Listopadová nálož fotek. Karolína. Takovej můj pokoj, kde vládne Jindřiška, mandarinky a Mama ožeň ma! Cesty domů. Ze křtu Vesny. Maminko, můžu ochutnat. Paladin," sdílela Slováčková na instagramu několik střípků z konce podzimu.

Na fotkách je vidět, že se zpěvačka snaží vychutnávat i maličkosti, jako je například strávený čas s kamarádkou, dobrý dort nebo sledování reality show s velkou mísou mandarinek. Na posledním snímku se dokonce s někým drží za ruce, pravděpodobně se svým partnerem.

[chooze:article;value:530749]

Někdy však přicházejí i ty méně šťastné chvíle, které se zpěvačka učí prožívat stejně intenzivně. "Zranitelnost. Tou největší zbraní nad všemi ostatními je však zranitelnost. Síla dovolit si být slabá. Něco, co se ještě učíme," zveřejnila Slováčková několik vět, které ji zaujaly.

Fanoušci jsou za její upřímnost vděční a opravdovost a lásku se jí snaží vrátit. "Jste krásná, úžasná, nádherná, citlivá a empatická... Mohla bych pokračovat, držte se," napsala jí jedna z žen na instagramu. "Aničko, moc ti to sluší, jsi krásná a máš srdíčko na pravém místě. Hlavně ať jsi v pořádku, myslím na tebe, jsi silná holka," vzkázala jí další sledující.

Aničce Slováčkové se vrátila rakovina, nad kterou už jednou vyhrála (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.