Anička Slováčková ukázala, co ji při léčbě drží nad vodou. Mám zvláštní chutě, říká

[chooze:gallery;value:32535]

Slováčková se podělila o několik snímků, které prozrazují, jak se cítila tento měsíc. "Březnová nálož fotek," uvedla zpěvačka sérii momentů. "Když jsem se zrovna cítila jinak než jako řidič kamionu po 48 hodinách za volantem," napsala na sociálních sítích k fotografii, kde si ve slunečních brýlích užívá sluníčko.

Spoustu času strávila i se svými milovanými mazlíčky. "Koupíš jim novej kočičí domek, ale stejně u nich víc zaboduješ s obyčejnou krabicí," popsala Slováčková veselou chvilku s kocourem, který zalezl do krabice od balíku. Další snímek ukazuje smějící se fenku Jindřišku. "Čištění zoubků, řekni sýr," napsala k němu zpěvačka.

[chooze:article;value:544868]

Právě zvířata jsou její velkou oporou během náročné chemoterapie. "Pochemoškovej léčitel," prozradila, že má kocour takový efekt. Přiznala však, že s léčbou se pojí nepříjemné vedlejšími příznaky, se kterými bojuje. "Ty chutě mě teď už fakt šikanujou," svěřila se zpěvačka.

Nemůže se prý zbavit touhy po jahodách. "Ale to, že jsem jahodová holčička, to víme už docela dlouho všichni, takže se asi nemám čemu divit," zmínila zpěvačka. Radost jí dělá i čas strávený s kapelou nebo v dobrém podniku.

Píseň Aničky Slováčkové skrývá krásné poselství. Podívejte se na video (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.