Anička Slováčková ukázala následky nemoci. I takové dny jsou, říká

[chooze:gallery;value:32535]

​Zpěvačka Anička Slováčková už několik měsíců zápasí s rakovinou. Na sociálních sítích se snaží ukazovat realitu. Sdílí proto jak krásné momenty plné úsměvů a přátel, tak i těžké chvíle. Minulý měsíc se podle ní ale obzvláště povedl. "Květen. A že byl jeden z nejkrásnějších," napsala Slováčková na instagramu.

Rozhodla se celý měsíc zrekapitulovat a díky sérii snímků dovolila svým sledujícím nahlédnout jí do soukromí. "Legolas," reagovala na své selfie s blond vlasy. Radost jí udělal například západ slunce, ale i oheň v přírodě. "Ta vůně. Energie. Síla," popsala.

[chooze:article;value:558396]

Podělila se i o veselý moment, kdy její otec Felix Slováček slavil na konci května narozeniny. "Osmdesát jedna let. Neskutečný," napsala k fotografii, kdy jsou spolu v restauraci na pivu.

Jenže i květen měl kvůli zákeřné nemoci, se kterou Anička bojuje, temnější stránku. "I takové dny jsou," napsala k fotografii, která ukazuje, jak se na ní podepisují vedlejší účinky chemoterapií. Na snímku v ruce svírá kapesník a oči má zalité slzami. "Ale zas jsem tam ještě měla docela dobrý vlastní obočí," doplnila s humorem, a opět tak dokázala, jak moc je silná. 

[chooze:article;value:557485]

Na zbytku fotografií se znovu soustředila na krásné a šťastné momenty, jako je hudba, poležení s pejskem a partnerem nebo rozkvetlá příroda. "Jindřiška a její spící kreace," zasmála se svému pejskovi.

Anička Slováčková o Vánocích s přítelem. Dal jí velký slib (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.