ANKETA: Kdo vyhraje Survivor? Vláďa má jasno

Rivalita mezi zbývajícími členy kmene Rivalů se pomalu vytrácí, ale napětí fanoušků Survivoru stoupá. Velké finále se blíží mílovými kroky a lidé stále nemají jasno v tom, kdo nakonec vyhraje a získá titul Survivor a k tomu výhru 2,5 milionu korun. 

Ve finále se o ni utkají Karolína Krézlová, Tomáš Weimann a Martin Konečný, kterým se ze všech hráčů podařilo nejlépe "Přežít, přehrát a přelstít", jak káže heslo nejdrsnější reality show u nás.

[chooze:poll;value:df5ac6ba60af4147c8bc455e73d42430a45a42f9]

​Svůj názor na jejich hru pro TN.cz prozradil vítěz minulé řady Vladimír Čapek. "Karolína je správná hráčka, chtěla do Survivoru už minulý rok a hlásila se normálně jako necelebrita. Dělala své kroky skrytě a divákům se to špatně podává. Zákulisní tahy jsou nejtěžší na ukázání," začal Vláďa.

Toto je finálová trojka. Podívejte se na jejich vítězný taneček:

​Podle něj bylo její největší devízou, že Karolína způsobila hráčům, kteří se jí nelíbili, odchod. "Brali ji jako slabou a na odstřel, ale díky tomu došla do finále. Tohle je hra, kterou by porota měla ocenit. Karolína byla lehce neviditelná, ale jsou za ní velké tahy. Bára se postavila na začátku Karolíně do cesty a vypadla, to je geniální," zhodnotil hru Karolíny.

[chooze:article;value:501512]

​Nečitelným finalistou je pro něj Martin. "Není to můj šálek kávy. Ale je nejstarší, a tak se na začátku musel ubránit stigma vyhazování starších hráčů, což jsem měl stejně i já. Jeho devízou je to, že odešli ostatní hráči na jeho úkor jako Kris, Kulhy, Adam a Bára," nastínil Vláďa s tím, že také vyřadil na začátku jednu z nejsilnějších hráček Terezu.

"Bavilo mě sledovat, jaký má progres v růstu osobnosti, doufejme, že se bude vyvíjet i po soutěži. Martin měl jednu nevýhodu, a to zranění. Navíc jeho chování ve finálním duelu vůči Johance bylo přes čáru. Já jako porotce bych mu to vyčetl," podotkl.

[chooze:article;value:495150]

​O vítězi má ale Vláďa jasnou představu. "Zaslouženě to podle mě vyhraje Tomáš. Jeho sportovní výkony není potřeba popisovat. Vydobyl si i titul 'král duelů', nepodceňoval bych ani jeho sociální stránku hry," popsal Vláďa.

"Ačkoliv hraje tvrdě, na sílu a někdy až na hraně, tak jako chlap mi to nepřišlo přes čáru. Rozhodně to nevidím jako důvod, proč by mu porotce neměl dát hlas. Za mě si ho rozhodně za své zmíněné výkony zaslouží," uzavřel vítěz loňské řady Survivor.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.