ANKETA: Ženu rozzuřil její partner. Chtěl ji požádat o ruku s prstenem po bývalce

Snaha ušetřit se mu stala osudnou. Žena se na svého přítele rozhněvala poté, co zjistila, že se ji snaží požádat o ruku se zásnubním prstenem, který původně koupil pro svou bývalou. 

"Už delší dobu plánoval, že mě požádá o ruku, ukázal mi tedy prstýnek. Byl moc hezký. Jenže mi vrtalo hlavou, odkud ho má, a tak jsem se ho na to zeptala. Ostýchavě mi řekl pravdu," popsala podle portálu Mirror žena, jak se dozvěděla, že prsten byl původně určený pro její předchůdkyni.

[chooze:article;value:485100]

"Řekla jsem mu, aby mě nežádal o ruku s tímhle prstenem, ale upřímně, ani nevím, jestli se s ním po tomhle chci zasnoubit. Vadí mi, že mi neřekl sám od sebe, odkud ten prsten má, a zachoval se tak lacině," svěřila se naštvaná žena na sociálních sítích.

Řadu uživatelů sociálních sítí její příběh rozčílil. "Ten prsten vybral pro svou ex, ne pro tebe. Jednoduše ho mohl v kterémkoli zlatnictví vyměnit nebo prodat a koupit prsten určený speciálně pro tebe," okomentoval podle The World News příspěvek jeden z nich na internetu. 

S ním si notovali i další. "Zásnubní prsten je neuvěřitelně intimní záležitost. Měl by se použít jen jednou, ten předmět má být určený jen pro jednoho člověka. Prsteny v žádném případě nelze recyklovat, výjimka je jen, pokud jde o rodinné bohatství a prsten se dědí," podpořil další člověk ženu v jejím rozhodnutí partnera pořádně vytrestat. 

[chooze:poll;value:a1dc916ebfa027f30cc885681104e36e0eb3d654]

Objevili se však i tací, kteří muži projevili přece trochu sympatie. "Nepopulární názor, ale myslím si, že žádný muž se nepodívá na prsten a neřekne si: 'Wow, tenhle několikakarátový prsten souzní s povahou mé bývalky, a proto bych měl vybrat nový.' Ne, on by prostě vybral stejný pro jakoukoliv ženu, protože se mu ten prsten zdá prostě hezký. Není v tom nic víc," zastal se ženina přítele jeden z komentujících lidí.  

Bizarní zásnuby Shopaholicadel. Davčovi řekla "ano" v obchoďáku a pak ho seřvala (12/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.