Anna Polívková (45) se vdala. V přísném utajení si vzala italského hřebce

[chooze:gallery;value:37278]

Herečka Anna Polívková do toho konečně praštila. Ve svých 45 letech se podle zjištění deníku Blesk provdala za svého přítele Giuseppeho Meleho. Pohledný Ital pobývá v Praze už od roku 2019 a pracuje v pivovaru. Romantický vztah společně s herečkou ale ještě do nedávna tajili.

Anna se poprvé s Giuseppem objevila na veřejnosti před dvěma lety na narozeninové oslavě Jiřího Bartošky. Tehdy o něm mluvila jako o kamarádovi a ani v následujících měsících nikdy nepřiznala, že by se mohlo jednat o jejího partnera.

[chooze:article;value:564341]

​S pravdou ven šla Polívková až na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech. Tehdy po boku Giuseppeho zářila a nebránila se ani polibkům či vodění za ruce. Její matka Evelyna Steimarová tehdy médiím prozradila, proč se Anna odpovědi na to, zda je Giuseppe její přítel, zdráhala.

"Anča je odmalička introvert, zvlášť, když jde o její soukromí. Showbyznys nemá ráda, i když v něm pracuje. O své práci mluvit dokáže, ale o osobním životě mlčí jako hrob. Kolikrát i přede mnou," řekla.

Ve stejném duchu se tak nesla i utajovaná svatba. Uvolněná herečka se spletenými copy po boku Giuseppeho jako by rozkvetla. Na sobě měla bílé šaty s květy v pastelových barvách a usmívala se od ucha k uchu. Manželství jí očividně svědčí.

Moderátorka pořadu Na vaší straně Linda Nguyenová se vdala. Svatbu nezkazil ani přívalový déšť (08/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.