Artur Štaidl neskrýval dojetí. Prozradil srdcervoucí vzpomínky na rodiče

[chooze:gallery;value:31366]

​Arturovi Štaidlovi je už 26 let a žije si vlastním životem po boku krásné přítelkyně. Své rodiče a jejich talenty ale nezapře, v minulosti měl dokonce vlastní kapelu. Přestože ho hudba baví, zatím se jí neplánuje věnovat. "Už dlouho nevystupuju s kapelou, od roku 2018, kdy jsme to ukončili úplně. Momentálně studuju a k tomu nějaká práce," řekl Štaidl.

O oba rodiče přišel Artur v mladém věku, hezké vzpomínky si pořád uchovává v paměti. "U tatínka se mi vybavují dovolené, ty byly skvělé. Já hrozně rád cestuju, opravdu mě to baví a s tátou jsem toho procestoval hodně. Měli jsme možnost poznávat nové kultury a to mě vždycky bavilo," zavzpomínal.

Od sebevraždy Ivety Bartošové letos uplynulo už devět let. Pro Artura to byla tragédie, se kterou se dlouho vyrovnával. O své mamince mluví ale vždy s láskou. "Zpívání u nás bylo vždycky dost. S mamkou mám spojené převážně Vánoce, to jsme slavili hodně, vždycky se zpívalo, zdobil se barák, na to si vzpomínám a je pravda, že už jsem moc ani potom Vánoce neslavil a až teď se k tomu zase vracím, takže je to fajn a připomínám si to," zmínil Štaidl.

[chooze:article;value:501414]

​Stejně jako u první řady minisérie Iveta se režie i scénáře ujal Michal Samir. I tentokrát vše konzultoval právě s Arturem, který se netají tím, že je z minisérie unešený. "Mně to přijde opravdu krásný. Michal s celým týmem udělali úplně úžasný první díl. Líbí se mi i ta kamera, kluci to dělají skvěle. Je to opravdu takový geniální. Vše jsme s Michalem probírali předem," řekl Štaidl. 

Stejně jako většina diváků si nejvíce pochvaluje především ztvárnění jeho tatínka Ladislava Štaidla hercem Ondřejem Brzobohatým. "Jsem tím pořád fascinovaný. Ta podoba s líčením i účesem je neskutečná. Myslím, že tátu má Ondřej nastudovaného opravdu skvěle. Je tam podobné vyjadřování, ve všem to úplně není, přeci jen svého otce znám osobně, takže perfektní to nikdy nebude, ale ta podoba mě baví," uzavřel. 

Premiéra Ivety plná hvězd: Artur dorazil s kráskou v zeleném, zamilovaná Fialová jen zářila:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.