Asistentku s chlapcem (11) srazilo v Plzni její auto. Žena dala dítěti klíčky

Pětačtyřicetiletá asistentka dala chlapci klíčky od svého auta, aby si mohl dát tašku do kufru. Chlapec si ale místo toho otevřel přední dveře a sedl si za volant.

Žena si toho po chvíli všimla a okamžitě se k chlapci rozběhla. Tomu se ale mezitím podařilo auto odbrzdit a vůz začal couvat. Dotyčná se proto snažila vytáhnout dítě z jedoucího auta. Oba se přitom zaklínili mezi otevřené dveře a spodní hranu vozu.

[chooze:article;value:491562]

Nakonec vypadli a zůstali ležet na silnici. Auto pokračovalo v couvání, dokud nepřejelo obrubník a nezastavilo nárazem do pařezu. Otřesenou asistentku a krvácejícího 11letého chlapce našli před jedním z domů v Plzni na Bolevci sousedé. Prý slyšeli na parkovišti hlasitou ránu, a tak se okamžitě šli podívat, co se venku stalo.

Svědci na místo ihned přivolali všechny záchranné složky. Hasiči místo nehody zajistili, zatímco si zdravotníci vzali do péče oba zraněné. Ty pak převezli se středně těžkými zraněními na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň. Žena utrpěla poranění hlavy, chlapec vážnou zlomeninu nohy v oblasti kotníku.

Policisté, kteří se nehodou zabývají, na místě u ženy provedli dechovou zkoušku. Test ale vyloučil požití alkoholu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.