Auto na Nymbursku srazilo čtyři chodce. Mezi nimi i matku s dítětem

[chooze:gallery;value:35783]

K dopravní nehodě v Kostelní Lhotě na Nymbursku vyjížděly po šesté hodině večerní všechny složky integrovaného záchranného sytému. "Dvacetiletý řidič jel po cestě ze Sadské na Poděbrady. V Kostelní Lhotě najel na chodník, kde srazil čtyři chodce a následně narazil do domu," sdělila TN.cz mluvčí středočeské policie Michaela Richterová.

"Na místě byla provedena dechová zkouška, která byla negativní. Podle prvotních informací se zdá, že řidič za volantem usnul," doplnila Richterová s tím, že silnici musela policie uzavřít. Plně se ji podařilo zprůjezdnit až v osm hodin večer.

[chooze:article;value:554047]

"Na místě jsme ošetřili celkem pět osob. Dva pacienty, matku s dítětem, jsme se středně těžkými až těžkými zraněními přepravili dvěma vrtulníky do Fakultní nemocnice Motol," řekl pak pro TN.cz mluvčí středočeské záchranné služby Marek Hylebrant.

"Zbylí tři zranění byli se středně těžkými zraněními transportováni pozemní cestou. Jeden do Ústřední vojenské nemocnice, jeden do nemocnice v Nymburce a jeden do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady," dodal mluvčí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.