Auto najelo do svodidel a přeskočilo do protisměru. Posádka je jen pohmožděná

O velkém štěstí v neštěstí může mluvit posádka auta, které v neděli kolem páté hodiny jelo po dálnici D5 z Prahy směrem na Plzeň. Během okamžiku se totiž vůz ocitl v protisměru.

"V 17 hodin a osm minut nám byla nahlášena dopravní nehoda osobního auta na 13. km dálnice D5. Osobní vůz značky Volvo jel ve směru na Plzeň, nicméně řidič narazil do svodidel a i s vozidlem přelétl do protisměru. Z tohoto důvodu jsme také uzavřeli dálnici D5 ve směru na Prahu," popsala hrozivě vypadající nehodu mluvčí středočeské policie Barbora Schneeweissová.

[chooze:article;value:519470]

I přesto ale posádka vyvázla pouze s lehkými zraněními. "V péči jsme měli tři pacienty. Dvě osoby, jedna dospělá a jedna nezletilá, mají pohmožděný hrudník a po ošetření je záchranáři převezli sanitkou k dalšímu vyšetření do Fakultní nemocnice Motol. Třetí osoba utrpěla hlavně odřeniny a rovněž byla převezena do FN Motol," sdělila redakci TN.cz mluvčí středočeských záchranářů Monika Nováková.

Proč přesně vozidlo bouralo, policisté zatím zjišťují. "Policisté na 14. kilometru odklání dopravu," popsala situaci před 18. hodinou Schneeweissová. 

Rodina se zřítila z horského srázu. Všichni zázrakem vyvázli bez zranění:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.