Auto se vyhýbalo dodávce, náraz do stromu ho zdevastoval. Tři zranění

[chooze:gallery;value:35179]

​K těžké nehodě na silnici I/20 u Sedlice na Písecku v neděli dopoledne kolem 9:30 vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému. Po nárazu do stromu skončilo osobní auto značky Renault zdevastované. 

Uvnitř v tu dobu zrovna cestovali čtyři lidé, podle prvních informací od policie se měli všichni zranit. Mluvčí jihočeských záchranářů poté upřesnila, že zranění utrpěli pouze tři pasažéři, jeden vyvázl bez nich. 

[chooze:article;value:546773]

"Dva lidé byli zaklínění, oba utrpěli těžká zranění, zejména v oblasti nohou a trupu," dodali záchranáři s tím, že po nezbytném ošetření oba transportovali do českobudějovické nemocnice. Posledního pacienta, který utrpěl lehčí poranění hlavy, sanitka převezla do písecké nemocnice. 

Přesné okolnosti nehody policisté vyšetřují, podle dosavadních informací ji ale mohl zavinit řidič dodávky. ​"Řidič renaultu se mu musel vyhnout a havaroval," uvádí policie. Po této dodávce teď pátrá a žádá také případné svědky, aby se ozvali na linku 158, pokud by k nehodě měli nějaké informace. 

Děsivá nehoda skončila středně těžkým zraněním. Řidiče vyprostili hasiči (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.