Avril Lavigne nevyvedla aktivistka z míry. Pleskla ji přes prsa a poslala do háje

Návštěvníci pondělního udílení kanadských hudebních cen Juno byli překvapeni, když udílení narušil nečekaný vetřelec. Ještě více musela být překvapena punkrocková legenda Avril Lavigne. Ta totiž zrovna uváděla zpěváka AP Dhillona.

Jenže místo vystoupení indicko-kanadského rappera začala úplně jiná show. Na pódium se vedle Lavigne vyšplhala žena v růžových teplácích a nahoře bez. Nahý trup měla popsaný nápisy, kterými se snažila přitáhnout pozornost k environmentálním problémům, píše portál CNN.

[chooze:article;value:491407]

Zejména šlo o kontroverzní developerský projekt, který by zasáhl do rozlehlé přírodní rezervace zvané Zelený pás. Lesní porost poblíž jezera Ontario obklopuje Toronto a je domovem ohromného množství živočišných i rostlinných druhů.

Lavigne se však aktivistkou nenechala vyvést z míry. Nejdřív se snažila držet se předem daného programu, potom se na ni ale přímo obrátila. "Táhni z pódia," křikla na ni se smíchem a pleskla ji přes prsa, píše PopCrush.

Aktivistku nakonec odtáhla ochranka pryč z pódia a ceremoniál mohl pokračovat. Sama Lavigne později převzala ocenění fanoušků Fan Choice Awards. "Tak a teď nikdo nic nezkoušejte, jinak v sobě proberu Kanaďana a někoho seřežu," žertovala zpěvačka.

Na fotografie z incidentu se můžete podívat zde:

[chooze:gallery;value:30793]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.