Moderní bydlení

Babiš s Fialou se do sebe ostře pustili. Jste směšný, vzkázal šéf ANO premiérovi

"Ráno jsem si přečetl reakci Andreje Babiše na můj komentář z minulého týdne a nestačím se divit. Asi začíná mít problémy s pamětí a/nebo už sám uvěřil lžím, kterými zásobuje veřejnost, jak se mu to zrovna hodí. Nevím, co je horší," napsal premiér Fiala na síť X v pondělí.

Babiše v příspěvku označil za "vítače" emisních povolenek, jeho vládu obvinil z prohlubování závislosti na Rusku, nezapomněl ani na "covidový chaos" nebo vysokou inflaci. "Co mělo Česko z osmi let vlád hnutí ANO? Vůbec nic, kromě rostoucích zisků Agrofertu. Napravit to všechno není nic snadného," lamentoval premiér.

A odpověď šéfa hnutí ANO na sebe nenechala dlouho čekat. "Zase špatně, pane premiére. Nevadí, už jsme si zvykli, že mluvíte z cesty," reagoval. Jednotlivě se pak Babiš vyjádřil ke všem bodům z Fialova příspěvku.

[chooze:article;value:577757]

​A premiéra rozhodně nešetřil. "Když jsem vám předával vládu, byla inflace na průměru EU, vy jste to dotáhl na rekordmana. Znehodnotil jste lidem úspory a zdražil jim jejich životy. Za vaší vlády zdražilo vše v průměru o třetinu. Ničíte lidem životy a firmám byznys," prohlásil Babiš.

Fialu nakonec vyzval k rezignaci. "Opravdu chcete pomoct naší zemi? Tak to už zabalte, jste směšný," vzkázal mu.

Andrej Babiš byl minulý týden hostem pořadu Kuloáry Napřímo. Podívejte se na rozhovor: 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.