Babišův útočný projev: Pavel je jako Putin a chystají na mě kompro s milenkou

Kampaň před druhým kolem prezidentských voleb oficiálně začala ještě před sečtením 100 % hlasů v prvním kole. Zahájil ji bývalý premiér Andrej Babiš, který se ve svém prvním projevu hodně ostře pustil do druhého kandidáta, Petra Pavla. "Víte, kde je prezidentem komunistický rozvědčík? V Rusku. Prezident Putin byl agentem KGB, který byl vysazen a nasazen v Berlíně. A na toto byl trénován pan Pavel," řekl Andrej Babiš.

Šéf hnutí ANO promluvil také o tom, že se na jeho rodinu před druhým kolem údajně chystá kompromitující materiál. "Když budete dělat nějakou fotomontáž s údajnou milenkou, tak nezapomeňte, že jsem na blondýnky," uvedl Babiš.

"Trošku mě mrzí, když jsem považován za zlo. Já jsem věnoval této zemi víc než 10 let svého života. Nemusel jsem jít do politiky. Firma, která oslaví 25. ledna 30 let, zaměstnává včetně fondů 40 tisíc lidí. Nemusel jsem chodit do politiky, kdyby ty tradiční strany nedělaly tu politiku po svém. Korupci, proti které jsem bojoval, nesnáším. A za naší vlády žádná korupce nebyla. Nerozumím tomu, proč mám být zlo," prohlásil Andrej Babiš. Jako zlo ho označila neúspěšná kandidátka Danuše Nerudová.

[chooze:article;value:484500]

​"Všichni dobře víte, že kdybych byl prezidentem, budu hlasem a mluvčím všech občanů České republiky. Budu vás navštěvovat, budu s vámi mluvit, prosazovat vaše zájmy a budu vysvětlovat premiéru Fialovi, aby myslela ta vláda na lidi," pokračoval expremiér.

Tisková konference Andreje Babiše:

[chooze:gallery;value:29965]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.