Bagárová oznámila konec: První dny plné pláče, ale přišel ten správný čas

[chooze:gallery;value:30243]

​Monika Bagárová se rozhodla udělat velký krok ve výchově dcery a tříletou Ruminku přestala kojit. "Byl to krásný čas. Pro někoho možná příliš dlouhý, pro nás přesně tak dlouhý, jak měl být. Kojení považuji za jedno z nejkrásnějších období, ačkoliv obnáší své," svěřila se na sociálních sítích zpěvačka.

Přiznala, že na začátku to ale bylo pro ni i pro dceru obzvlášť náročné. "První dny byly uplakané, nebudu lhát, i mně ukápla slza. Cítila jsem ale, že je ten pravý čas skončit. Teď, když to cítím já, ne, když to cítí ostatní kolem mě nebo kolem nás," vysvětlila Bagárová.

[chooze:article;value:537315]

Rozhodla se, že i dalším maminkám dodá sebedůvěru na učinění takového kroku. "Hodně štěstí všem z vás, které to právě teď taky řeší nebo se teprve chystáte, přeji hodně trpělivosti, klidu. Je to velká věc, nejen pro nás, ale hlavně pro ty naše lásky," vzkázala zpěvačka ostatní maminkám.

Pro malé děti, které jsou zvyklé na kojení, je to prý změna velmi těžká. "Byl to jejich přístav pocitů bezpečí, lásky, uklidnění a taky přece té největší dobroty na světě," uzavřela Bagárová. Její dceru v poslední době čekala řada změn, nedávno totiž začala chodit i do školky.

Monika Bagárová o koncertu v O2 areně. Ochutnávku lidé viděli na Slavících (2/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.